Pályázataink

1

A Dr. Sattler János Alapítvány  szociális pályázata a mosonmagyaróvári székhelyű, szociális gondoskodást nyújtó civil szervezetek, önkormányzati intézmények részére kerül kiírásra a tárgyévben, vagy adott időszakban megvalósítandó program, beruházás segítése céljából, mely a pályázó tevékenységi körébe tartozik, és a rászorultak támogatását célozza. A pályázati keretösszeg: 2.000.000 forint.

2

A Dr. Sattler János Alapítvány minden évben pályázatot hirdet olyan 18 év alatti mosonmagyaróvári fiatal tehetségek részére, akik a zene, művészet, a természettudományok, vagy sport területén jeleskednek, és tehetségük elismertetéséhez, kiteljesítéséhez, tanulmányaik megkezdéséhez, vagy folytatásához egyszeri, vagy ösztöndíj jellegű rendszeres anyagi segítségre van szükségük.

Hogyan kaphat támogatást?

1. Figyelje pályázati felhívásainkat, melyek minden évben a tavaszi hónapokban kerülnek kiírásra!

2. A pályázati céloknak megfelelő, az adott évben megrendezésre kerülő programhoz, megvalósítandó elképzeléshez nyerhet támogatást.

3. Küldje be pályázatát a megadott elérhetőségekre!

4. Rendkívüli esetben pályázaton kívüli támogatást is odaítélhet a Kuratórium. Jelentkezzen honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

3

A Dr. Sattler János Alapítvány 2015-től hirdeti pályázatát olyan 18 év alatti mosonmagyaróvári és a mosonmagyaróvári térségben élő fiatal zenészek, énekesek részére, akik az ének-zene területén kiemelkedő tehetséggel rendelkeznek. Az Alapítvány pénzjutalommal járó Zenei Tehetség Sattler-díját a Kuratórium egy fő részére ítéli oda minden évben.